ARCHIMAGIRUS 2020

MIĘDZYNARODOWY KONKURS KULINARNY

 

To było fantastyczne wydarzenie,

druga edycja,

nikt nie zawiódł,

były emocje, profesjonalizm i świętowanie!

 

        Szanowni,

za nami druga edycja międzynarodowego konkursu kulinarnego ARCHIMAGIRUS, który odbył się na Zamku w Gniewie w dniach 03-05.09.2020 r.

Wystartowało w Wielkim Finale 8 drużyn, które wcześniej przeszły eliminacje spośród kilkudziesięciu aspirujących ekip.

Już sam start był wielkim wyróżnieniem i sukcesem dla wszystkich drużyn!

 

Wielkie podziękowania należą się głównym organizatorom tego przedsięwzięcia:

Mariusz Gachewicz i Paweł Mieszała wraz ze swoimi współpracownikami czuwali nad całym konkursem. Wykonali ogromną pracę, aby to wszystko tak sprawnie zagrało.

Wsparciem medialnym zajęła się Aneta Tyczyńska i załoga miesięcznika Akademia Kulinarna.

Oprawę fotograficzną zapewnił Tomek Rogala.

 

Zwycięzcy konkursu Tomaszowi Ziółkowskiemu, szefowi kuchni Restauracji POWIDOK z Łodzi, ufundowaliśmy tygodniowy pobyt i warsztaty

u naszego Partnera w ICIF Miedzynarodowej Szkole Kulinarnej dla Obcokrajowców w Piemoncie.

Jeszcze raz Tomku WIELKIE GRATULACJE!!! :)

 

Zresztą zobaczcie sami na zdjęciach, chociaż one nie oddadzą tej niesamowitej atmosfery :)

 

                                                                                                          miłego oglądania....

                                                                                                          Zespół Marketingu

 

 

 

Informacja o polityce przetwarzania danych osobowych

W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz Twoich preferencjach kliknij tutaj. Korzystanie z naszego serwisu internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.