ARCHIMAGIRUS 2020
MIĘDZYNARODOWY KONKURS KULINARNY
To było fantastyczne wydarzenie,
druga edycja,
nikt nie zawiódł,
były emocje, profesjonalizm i świętowanie!
Szanowni,
za nami druga edycja międzynarodowego konkursu kulinarnego ARCHIMAGIRUS, który odbył się na Zamku w Gniewie w dniach 03-05.09.2020 r.
Wystartowało w Wielkim Finale 8 drużyn, które wcześniej przeszły eliminacje spośród kilkudziesięciu aspirujących ekip.
Już sam start był wielkim wyróżnieniem i sukcesem dla wszystkich drużyn!
Wielkie podziękowania należą się głównym organizatorom tego przedsięwzięcia:
Mariusz Gachewicz i Paweł Mieszała wraz ze swoimi współpracownikami czuwali nad całym konkursem. Wykonali ogromną pracę, aby to wszystko tak sprawnie zagrało.
Wsparciem medialnym zajęła się Aneta Tyczyńska i załoga miesięcznika Akademia Kulinarna.
Oprawę fotograficzną zapewnił Tomek Rogala.
Zwycięzcy konkursu Tomaszowi Ziółkowskiemu, szefowi kuchni Restauracji POWIDOK z Łodzi, ufundowaliśmy tygodniowy pobyt i warsztaty
u naszego Partnera w ICIF Miedzynarodowej Szkole Kulinarnej dla Obcokrajowców w Piemoncie.
Jeszcze raz Tomku WIELKIE GRATULACJE!!! :)
Zresztą zobaczcie sami na zdjęciach, chociaż one nie oddadzą tej niesamowitej atmosfery :)
miłego oglądania....
Zespół Marketingu