Szefowie Kuchni
To Oni tworzą z nami miejsce,
w którym doświadczycie Państwo wyszukanych dań,
doskonałego smaku wybornych win i niezapomnianej atmosfery degustacji.
W Willi Win od wielu lat w całej Polsce pracujemy z różnymi Szefami kuchni, ale razem z Nimi chcemy cały rok u nas tworzyć coś fantastycznego dla Was.
Zapraszamy na nasze kolacje degustacyjne.
Zespół Willa Win
Szef kuchni restauracji Chapter One
Jeden z najbardziej utalentowanych Szefów Kuchni na Lubelszczyźnie. Ambitny, perfekcjonista każdym calu, miłośnik kuchni francuskiej, jednak powrót do korzeni, szczególnie do regionalizmu i receptur ukrytych dziś już jedynie na wsiach u doświadczonych gospodyń, sprawiły, że kuchnia polska, zwłaszcza ta lubelska stała się najbliższa jego sercu. Wielbiciel dobrego wina, bez którego jak twierdzi „nie istnieje doskonała kuchnia”, a wino i potrawa dopiero wspólnie stanowią kwintesencję smaku.
Szef kuchni, koordynator projektu Willa Win od Kuchni
Posiada ponad dwudziestoletnie doświadczenie w branży gastronomicznej, zdobyte w renomowanych restauracjach w Polsce i Hiszpanii. Znany jest z eksperymentowania z tradycyjnymi smakami i technikami kulinarnymi, aby stworzyć unikalne i warte zapamiętania dania. Jego potrawy często łączą różne kultury i style kuchni, co daje niezwykłe doznania smakowe. Każde danie, które przygotowuje, jest przemyślane i dopracowane. Jego umiejętność organizacji i koordynacji sprawiają, że wszystko działa sprawnie.
Szef kuchni restauracji Boreczna w Michałkowej
Zwyciezca nagrody Gault&Millaut w kategorii Szef Kuchni Tradycyjnej 2018r. Swoje doświadczenie zdobywał w wielu gwiazdkowych restauracjach i hotelach w Polsce i zagranicą. Pracował między innymi we Francji, Wloszech, Szwajcarii i Niemczech. Wielokrotnie nagradzany na konkursach. Gotował dla trzech prezydentów Polski, króla Belgii oraz jego świętobliwości XIV Dalaj Lamy. Jest specjalistą w dziedzinie dziczyzny i owoców morza oraz nowoczesnej odsłonie kuchnii polskiej. Często zasiada w jury prestiżowych konkursow kulinarnych. Ambasodor marek NESTLE, BUNGE oraz WILLA WIN.
Kucharz z zawodu i z zamiłowania, który wyznaje zasadę, że „kucharz to nie zawód tylko styl życia” Cały czas doskonali swoje umiejętności uczestnicząc w licznych szkoleniach i wydarzeniach gastronomicznych. Uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych na terenie Polski, w tym: L’Art de la cuisine Martell 2014, Kuchnia Polska 2016, Expo Sweet 2013 i 2014, Mistrzostwa Polski na najlepszą potrawę z pstrąga 2014. Swoje doświadczenie w branży gastronomicznej zdobywał przez wiele lat, pracując i doskonaląc umiejętności w najlepszych hotelach i restauracjach na Podhalu. Obecnie zajmuje się szkoleniami i oraz tworzeniem nowych konceptów, gdzie łączy nowoczesną kuchnię z góralską tradycją.